DAV+ integralni sistem zaštite d.o.o.    +381 14 228 574    +381 63 77 88 496
Protivprovalni sistemi zaštite

Pokušaj provale treba registrovati u najranijoj fazi - pri pokušaju obijanja vrata i prozora ili razbijanja stakla. Za to koristimo magnetske kontakte i detektore loma stakla. Infracrvenim (žičanim ili bežičnim) senzorima štitimo prostorije unutar objekta ili u njegovoj blizini jer oni registyruju prisustvo topline koju zrači ljudsko telo (mikrotalasni) ili reaguju na pokret (infracrveni).Provalnici deluju linijom manjeg otpora – uočljiva spoljna sirena vrlo će ih verovatno pokolebati a zatim i odvratiti od namere provaljivanja u sticeni objekat. Ako do provale ipak dođe, aktivira se veoma snažna sirena koja ometa ili čak potpuno sprečava provalnika u naumu. Centralni uređaj na koji su povezani svi drugi elementi protivprovalnog sistema je alarmna centrala koja obrađuje sve pristigle informacije, upravlja radom instaliranog sistema na objektu i šalje informacije na telefon i u specijalizovani centar za daljinski nadzor. Sistemom se jednostavno upravlja LED ili LCD tastaturom ili daljinskim upravljačem.

Za sve nejasnoće i pitanja kontaktirajte nas putem telefona ili elektronskom poštom, mi smo tu da Vam ponudimo, objasnimo i pomognemo da napravite optimalan izbor za Vaše potrebe.
opširnije>>>Protivpožarni sistemi zaštite

Požar moze uzrokovati gubitak ljudskih života i celokupne imovine u roku od samo nekoliko minuta! Veoma je značajno za svaki objekat obezbediti pravovremenu dojavu požara i takođe zaokružiti dojavu sa sredstvima za suzbijanje,tj. gašenje požara.DAV+ se opredelio za ugradnju sistema za detekciju I dojavu požara. Postoji citav spektar centrala i senzora za detekciju i dojavu požara, koji su veoma precizni i pouzdani.

Velika širina delovanja; detektori dima, detektori gasa, tastature,centrala sa mogućnošcu dojave po dogovoru sa Korisnikom,tj. Klijentom naše firme.

Pouzdana zaštita od požara, veoma fleksibilni sistemi pogodni za ugradnju u sve vrste objekata – stanove, kuće, prodavnice, magacine, radionice, velike proizvodne hale, hotele, bolnice, muzeje…

Za sve nejasnoće I pitanja kontaktirajte nas putem telefona ili elektronskom poštom, mi smo tu da Vam ponudimo, objasnimo I pomognemo da napravite optimalan izbor za Vaše potrebe.
opširnije>>>

DAV+, integralni sistem zaštite, 2009.
Dizajn Agencija Cyber Team
Video nadzor     |    Alarmi    |    Kontrola    |    Obezbeđenje    |   Mreže    |   Telekomunikacije