DAV+ integralni sistem zaštite d.o.o.    +381 14 228 574    +381 63 77 88 496
Posle otvaranja naše zemlje prema svetu posle dugotrajne izolacije,dolazi do velike ponude novih tehnologija i nove organizacije rada. Mi smo tu da pomognemo domaćim privrednim društvima i preduzetnicima iz svih sektora, da naprave optimalni izbor za svoje potrebe, uz primenu najmodernije opreme i znanja u modernim tehnologijama.DAV+ projektuje klasične analogne i mrežne sisteme video nadzora, koje odlikuju pre svega:
- kristalno jasna i čista slika u dnevnim uslovima, i korišćenje IC tehnologije u noćnim uslovima;
- projektovanje sistema video nadzora prema Vašim potrebama, za nadziranje većih i manjih prostorija i nadziranje većeg otvorenog prostora;
- mogućnost istovremenog praćenja većeg broja instaliranih kamera na vašem monitoru, a takođe iz udaljenih lokacija putem Interneta, Etherneta, mobilne mreze ili ISDN-a.
- digitalni video zapis i skladištenje u memoriji računara ili Digitalnog video rekordera.

Želja nam je da potpuno zadovoljimo Vaše potrebe opremom i uslugom koju dobijate od nas. Proizvodi koje mi ugrađujemo su trajni , jednostavni za upotrebu i isprobani u praksi, i veoma značajna stavka – imaju razumnu cenu. Sve ovo navedeno je i razlog zbog čega nas naši klijenti odabiraju za svog partnera.
opširnije>>>

DAV+, integralni sistem zaštite, 2009.
Dizajn Agencija Cyber Team
Video nadzor     |    Alarmi    |    Kontrola    |    Obezbeđenje    |   Mreže    |   Telekomunikacije